P1070374

Zondagsschool

Elke zondagmorgen, met uitzondering van de zomervakantie en de kerstvakantie, is er zondagsschool tijdens de morgendienst. De zondagsschool is voor basisschoolkinderen.
Er wordt een verhaal uit de Bijbel gelezen, er worden liedjes gezongen en er wordt geknutseld of een puzzel gemaakt. Aan het einde van de kerkdienst komen de kinderen in de kerk zodat ook zij de zegen ontvangen, maar we hebben deze gewoonte ook om hen vertrouwd te maken met de kerk.
Tevens organiseert de leiding van de zondagsschool in samenwerking met de voorganger met Kerst en Pasen een speciale dienst gericht op de kinderen. 
Met Pinksteren hebben de kinderen een eigen dienst bij de zondagsschool. Ook organiseert de zondagsschoolleiding één keer per jaar een kinderdienst.

Voorzitter:

  • M. Verweij
  • Tel. 0528-352581  

Secretaresse:

  • A. Borst

Penningmeester:

  • G. Ten Kate
  • Tel. 0528-352930
Kandelaar

Jeugdkerk

Elke eerste zondag van de maand is er een jeugdkerk voor de jongeren tussen de 12-16 jaar.
Tijdens de kerkdiensten zijn zij onder leiding van 2 vrijwilligers bezig met geloofszaken die hen bezig houden op een manier die past en aansluit bij de jongeren in deze tijd.

Oppas

Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is er oppas op elke tweede en vierde zondag van de maand.

Jeugdclub

Maandelijks komt er een jeugdgroep samen in De Kandelaar voor club. Deze club is voor kinderen vanaf 12 jaar tot ongeveer 19 jaar. Jaarlijks wordt het evenement Nacht zonder Dak georganiseerd waarbij jongeren een nacht in kartonnen dozen slapen en zich daarvoor laten sponsoren.

Scroll naar boven