Welkom op het gedeelte van onze diaconie.

Graag willen wij wat meer vertellen over onze diaconie. De diaconie heeft van oudsheer de taak om dienend bezig te zijn om zien naar iedereen die dit nodig heeft. En hier en daar de kerkenraad te ondersteunen.
We have a dream .. riep Martin Luther King al indertijd. Dit geldt ook voor ons, onze droom bestaat uit een ideale samenleving, waarbij iedereen tot zijn recht komt. Een plaats waar mensen elkaar verdragen, respecteren. Dat er vrede is en geen armoede.
Op diverse plaatsen komen we een Jakobsladder tegen in de bijbel maar ook in de natuur. Vaak wordt dit ook gezien als een symbool van hoop omdat door een dikke laag van wolken de zon doorbreekt. Zo hopen wij ook een lichtstraal te zijn voor degenen die dat hard nodig hebben in binnen- en buitenland.

Onze diaconie bestaat op het ogenblik uit 3 personen. Verder op de site vindt u daar meer informatie over. Mocht u meer informatie willen kunt altijd contact met ons opnemen.

Onze diaconie bestaat op het ogenblik uit 3 personen. Verder op de site vindt u daar meer informatie over. Mocht u meer informatie willen kunt altijd contact met ons opnemen. Een van onze taken in de kerk het ophalen van collectegelden. We maken jaarlijks een collecterooster. We willen graag onze doelen bij u onder de aandacht brengen.
Hier onder vindt u de doelen voor de maanden Juni, Juli en Augustus 2020
Uw bijdragen kunt u overmaken op het volgende rekeningnummer
NL75RABO 0377206970 t.n.v Diaconie prot. Evang. Nieuwlande.

Scroll naar boven